Cégünkről

Hiszünk a családi vállalkozásokban. Ez a cég apáról fiúra szállt, így 50 évnyi tapasztalat és fiatalos felfogás ötvöződik cégünkben, ami egyedülállóan hatékony és magas színvonalú gyártást eredményez. olvasson tovább

Műszaki termékek

Műszaki felhasználású termékeink általában NBR alapanyagúak, de nem ritka a VITON, vagy SBR termék sem. Fém-gumi kötésekben nagy tapasztalattal, kiváló minőségben állunk megrendelőink szolgálatába. olvasson tovább

Szilikonok

Szilikon termékeink elégedett felhasználói elsősorban élelmiszeripari cégek. Szaloncukor formák, sütemény formák és egyéb élelmiszeripari minőséget megkövetelő termékek fő alapanyaga a szilikon. olvasson tovább

Technológia

Számítógép vezérlésű fröccsgéppel és automata présgépekkel biztosítjuk az emberi hiba mentes, hatékony és olcsó gyártást. Cryogen technológiás sorjázógépeink pedig minden igényt kielégítő sorjamentességet biztosítanak. olvasson tovább

Ismerje meg cégünket!

A Rubbercube Kft. műszaki gumitermékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó többgenerációs vállalkozás. A gumiipar szeretete és a gumigyártással kapcsolatos 50 éves tapasztalat jellemez minket.
Egyedi és sorozatban gyártott, speciális alapanyagokból készített termékekkel törekszünk megrendelőink mind teljesebb körű, minőségi kiszolgálására. Vállaljuk különböző profil tömítések gyártását, fém-gumi vulkanizálását, az O-gyűrűtől a rezgéscsillapítókon keresztül a simeringekig bármilyen gumitermék esetében. Színes, fekete, hő-és olajálló anyagok, szilikon termékek és fluor kaucsuk alkotják a választékot. A hagyományos félautomata vertikális hidraulikus présgép mellett működik a legmodernebb elvárásoknak is megfelelő DESMA 968.100 típusú vertikális, 100 tonnás hidraulikus gumi fröccsöntő gép, mely teljesen automata, számítógép vezérlésű. Préseléssel és fröccsöntéssel egyaránt maximum 400x500mm-es befogadómérettel tudunk dolgozni.
Fő célkitűzésünknek tekintjük, hogy tevékenységeinkkel megrendelőink megfogalmazott és ki nem mondott igényeinek egyaránt maradéktalanul megfeleljünk. Gyártási folyamataink szabályozásával, folyamatos ellenőrzésével és fejlesztésével, korszerű, igényes, jó minőségű termékek előállításával, megrendelőink udvarias, gyors, precíz kiszolgálásával szeretnénk Társaságunk hosszú távú fennmaradását, versenyképességét és fejlődését biztosítani.
A cégvezetés elkötelezettséggel, személyes példamutatással és a szükséges erőforrások biztosításával áll a minőségi munkavégzés mellé és erre ösztönzi munkavállalóit és beszállítóit egyaránt.
Magas színvonalú, egyenletes minőségű, megbízható munkát várunk el mindazoktól, akik társaságunk megbízásából munkát végeznek. Ezért csak jól képzett, gyakorlattal rendelkező, a minőség iránt elkötelezett és megfelelően motivált kollégákat alkalmazunk, akik képzését akár felsőfokú intézetben, vagy konferenciákon, tanfolyamokon támogatjuk, ösztönözzük.
Beszállítóinkat, alvállalkozóinkat körültekintően választjuk ki, és rendszeresen értékeljük teljesítményüket.
Csak ellenőrzött minőségű alapanyagokból dolgozunk.
Karbantartással, folyamatos korszerűsítéssel gondoskodunk gépeink, munkaeszközeink megfelelőségéről.
Termékeinket, minőségirányítási rendszerünket a megrendelőink igényeinek figyelembevételével, észrevételeik visszacsatolásával, teljesítményünk figyelemmel kísérésével és értékelésével tökéletesítjük.
Gondot fordítunk arra, hogy a vállalati kultúrát, a megrendelőkhöz és a munkához való hozzáállásunkat minden új munkatársunk megértse, elfogadja és alkalmazza.

Cégadatok:

Név: Rubbercube Kft.
Adószám: 14033429-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-885823
Telephely: 2040 Budaörs, Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP), 98/D épület.
Postacím: 2058 Budaörs, Pf.:148.
Mobil: 06 20 496 2348
e-mail: info@gumikocka.hu

Budaörs, 2012.01.01.

Gergics Máté

Elérhetőségeink:

e-mail: info@gumikocka.hu
Mobil: 06 20 496 2348
2040 Budaörs, Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP), 98/D épület.
Postacím: 2058 Budaörs, Pf.:148.

gumialkatrész gyártás gumialkatrész gyártás