Cégünkről

Hiszünk a családi vállalkozásokban. Ez a cég apáról fiúra szállt, így 50 évnyi tapasztalat és fiatalos felfogás ötvöződik cégünkben, ami egyedülállóan hatékony és magas színvonalú gyártást eredményez. olvasson tovább

Műszaki termékek

Műszaki felhasználású termékeink általában NBR alapanyagúak, de nem ritka a VITON, vagy SBR termék sem. Fém-gumi kötésekben nagy tapasztalattal, kiváló minőségben állunk megrendelőink szolgálatába. olvasson tovább

Szilikonok

Szilikon termékeink elégedett felhasználói elsősorban élelmiszeripari cégek. Szaloncukor formák, sütemény formák és egyéb élelmiszeripari minőséget megkövetelő termékek fő alapanyaga a szilikon. olvasson tovább

Technológia

Számítógép vezérlésű fröccsgéppel és automata présgépekkel biztosítjuk az emberi hiba mentes, hatékony és olcsó gyártást. Cryogen technológiás sorjázógépeink pedig minden igényt kielégítő sorjamentességet biztosítanak. olvasson tovább

Műszaki gumitermékek gyártása

Beszállítóként számtalan sok gumiterméket gyártunk, igyekszem összefoglalni őket. A lenti termékek nincsenek raktáron, nem saját termékek, ezeket megrendelésre gyártottuk. Egyedi igényeket kiszolgálni csak úgy tudunk, ha szerszám készül és egyedileg a megrendelő igényére indítunk gyártást.

vegyes gumitermékek

Fém-gumi termékek.
Rendkívül komoly alapanyagok léteznek már a fém-gumi kötések létrehozásához. A technológia annyira hatékony, hogy jól kivitelezett előkészítés, precíz gyártás és megfelelő anyagok használata esetén a fém-gumi kötés gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Mindenesetre a kötés lényegesen erősebb lesz a guminál, tehát kizárt hogy ne a gumi szakadjon, hanem a kötés engedjen el. Természetesen a fém-gumi termékeknél sok a hibalehetőség, ezért érdemes olyan cégeket megbízni ilyen jellegű munkával, aki nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Mi szerencsére elmondhatjuk magunkról hogy MINDEN NAP készítünk fém-gumi termékeket, és több milliós szériát is fel tudunk mutatni ahol még egyetlen minőségi probléma sem volt!

Fém-gumi termék Fém-gumi termék Fém-gumi termék Fém-gumi termék

speciális formagumik
Ez a legszélesebb termékcsoport. Bármit elkészítünk amit a megrendelő megálmodik. Egyedi gumitömítések, egyedi gumiütközők, egyedi gépalkatrészek, lényegében csak a technológia szab határt.

Gumitárcsa NBR gumitömítés SBR üvegvédő gumitalp Speciálistömítések Speciális gumialkatrész Speciális gumialkatrész Speciális gumialkatrész Speciális gumialkatrész olajálló gumipersely keménygumi csőroppantó Távcső gumi szemkagyló olajálló gumi tömszelence Távcső gumi szemkagyló sbr formagumi vegyes gumialkatrészek

o-gyűrűk
Nem tartunk raktárkészletet, nincs saját o-gyűrű választékunk, de beszállítóként egyedi igények alapján vállaljuk kis,- és nagyszériás o-gyűrűk gyártását maximum 400mm-es átmérőig.

olajálló o-gyűrűk


lapostömítések
Ha a stancolt gumi már nem elég, legyártjuk önnek készre a tömítést. Maximum 400x500mm-es méretig vállaljuk lapostömítések gyártását bármelyik általunk használt alapanyagból. Bármilyen forma, bármilyen extra igény merült fel, keressen meg minket!

védőmaszk keretgumi speciális gumi lapostömítés

porvédők, gumiharmónikák
Gömbfejek, tengelyek, mozgó, forgó alkatrészek védelmére a legjobb megoldás a gumiharmónika. Bármilyen egyedi igényt igyekszünk kielégíteni.

gumi porvédő harmónika porvédő gumi olajálló porvédő gumi olajálló porvédő gumiA műszaki gumitermékek gyártása gyakran egyet jelent az NBR (olajálló gumi alapanyag), vagy EPDM (időjárás,- és hőálló gumi) alapú gumitermékek gyártásával. Ez persze nincs teljesen így, de tény, hogy ezek a legszélesebb körben felhasznált alapanyagok. Itt megtudhatja mik azok az alapanyagok, amikből gyakran gyártunk.

NBR - Butadién-nitril kaucsuk
Legfontosabb tulajdonsága, hogy olajálló. Növényi és állati olajoknak, zsíroknak, fűtőolajnak, gázoknak, sóoldatoknak, lúgoknak és hidraulika olajoknak tartósan ellenáll. Kiválóan alkalmas simmeringek, o-gyűrűk és mindenféle fröccsöntött vagy préselt műszaki gumitermék gyártására.
Rugalmassága általában kielégítő, de kisebb mint a természetes kaucsuk (NR) rugalmassága. Hőállósága tartósan 130 fokig biztonságban kialakítható, de a szélsőséges hideget rosszul viseli (-40 fok alatt)

NR - Természetes kaucsuk
Természetes kaucsuk. Legnagyobb előnye a rugalmassága. Az NR-ből készült gumitermékek nagyon jó dinamikai tulajdonságokkal rendelkezik, nagy a szakadási nyúlása, jól bírja a hideget és jó a kopásállósága. Cserébe viszont nem bírja az olajat és borzalémasan drága. Inkább SBR-NR keverékeket használunk ha a gumiterméknél NR-szerű tulajdonságokra van szükség.

SBR - Butadién-sztirol kaucsuk
Természetes kaucsuk helyett, kompromisszumokkal. Az SBR alapanyagból gyártott gumikkal nagyon jó dinamikai tulajdonságok érhetőek el, rugalmas, nagy szakító szilárdságú és nagy szakadási nyúlású gumitermékek készülnek belőle, a kopásállósága is jó, de mindenben elmarad az NR-től. Természetesen árban is jelentősen elmarad, emiatt gyakran érdemes kompromisszumot kötni, főleg ha a végtermék nem is igényel kimagasló dinamikai tulajdonságokat. Fontos még, hogy remekül színezhető. Számtalan színező áll rendelkezésre, ezért a lehetőségek szinte végtelenek.

EPDM - Etilén-propilén kaucsuk
Hőálló keverék. Rendszerint olyan gumitermékeknél használják, melyeknél 150 fokig emelkedhet a hőmérséklet és vegyszereket is használnak. Jó ózon és időjárásálló, a vegyszereknek és az öregedésnek is ellenáll, viszont egyáltalán nem olajálló.

Viton/FPM - Fluorkaucsuk
Kiváló anyag, nagyon magas árral. Olajálló, nagyon magas hőmérsékletig hőálló (rövid ideig, nagyjából 48 órán át akár 310 fokot is elviselnek fizikai tulajdonságaik megtartása mellett!) saválló, lúgálló, rengeteg vegyszernek ellenáll. Olyan gumitermékekhez használunk vitont, melyeknél már túlléptük az NBR, vagy a szilikon által kínált lehetőségeket.

Szilikon
Szilikon termékekről külön írásunkban olvashat.

Elérhetőségeink:

e-mail: info@gumikocka.hu
Mobil: 06 20 496 2348
2040 Budaörs, Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP), 98/D épület.
Postacím: 2058 Budaörs, Pf.:148.

gumialkatrész gyártás gumialkatrész gyártás